Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Для працівників новоутворених окружних прокуратур проведено семінар з питань особливостей здійснення представницької діяльності


Під час семінару окрему увагу приділено обговоренню питання здійснення прокурорами захисту інтересів держави у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Олександр Савенко зазначив, що забезпечення судового захисту екологічної безпеки держави визначено основним пріоритетом у діяльності органів прокуратури на 2021 рік.

Акцентовано увагу на тому, що Указом Президента України від 23 березня 2021 року № 111/2021 введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про виклики і загрози національній безпеці України в екологічній сфері та першочергові заходи щодо їх нейтралізації», яким запроваджено низку змін до законодавчих актів щодо посилення контролю та відповідальності за правопорушення проти довкілля.

Також обговорено питання інформаційного забезпечення діяльності прокурорів та практичні аспекти реалізації представницьких повноважень в суді.

 


 

 

 

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2852