Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На лаві підсудних опинилися директор ТОВ та інженер технічного нагляду за привласнення майже 7 млн грн бюджетних коштів, виділених на реконструкцію парку у Кривому Розі

Так, у період з 2017 по 2018 рр. між Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договори на виконання робіт з реконструкції парку ім. Федора Мершовцева у місті Кривому Розі.

У подальшому облдержадміністрація уклала договір з державним підприємством щодо здійснення технічного нагляду по вказаному об’єкту.

За даними слідства, директор ТОВ, зловживаючи службовим становищем, вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт завідомо неправдиві відомості щодо обсягу та вартості цих робіт, а також устаткування, яке фактично не було придбано.

У свою чергу, інженер технічного нагляду, будучи у змові з директором ТОВ, підписав та скріпив печаткою зазначені документи, внаслідок чого підряднику незаконно перераховано понад 6,9 млн грн бюджетних коштів.

Судовий розгляд кримінального провадження триває.

 
 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2803