Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Кривому Розі за втручання прокуратури розірвано договір про надання охоронних послуг за понад 500 тисяч гривень бюджетних коштів, укладений з порушеннями

  Встановлено, що товариство з обмеженою відповідальністю, яке було визнано переможцем торгів з зазначених послуг, не відповідало кваліфікаційним критеріям. Зокрема, ним не підтверджено наявність технічних засобів охорони, радіотехнічного зв’язку, транспорту реагування, досвіду надання аналогічних послуг; до того ж відомості щодо необхідної чисельності працівників, надані товариством, є суперечливими. Попри це замовник не відреагував на порушення та уклав з ТОВ договір на надання відповідних послуг за бюджетні кошти на суму понад 500 000 гривень.

  Про вищевикладені факти прокуратура повідомила районну у місті раду та Східний офіс Держаудитслужби, який провів моніторинг зазначеної закупівлі та підтвердив виявлені порушення.

  Наразі за втручання прокуратури вказаний договір розірвано та припинено незаконне використання коштів територіальної громади.

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 3114