Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Керівник обласної прокуратури Сергій Біжко провів зустріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Мартом Пало та Антоніною Старченковою

     У зустрічі також взяли участь начальник управління обласної прокуратури Антон Чернов та начальник відділу Ксенія Вороніна.

     Головною темою для обговорення було питання протидії організованій злочинності на території Дніпропетровської області.

     «Завдяки узгодженій координаційній діяльності правоохоронних органів області з початку поточного року викрито 27 злочинних угруповань та 118 їх членів» - повідомив Сергій Біжко та додав, що для ефективної роботи на цьому напрямі створено міжвідомчу робочу групу, основними завданнями якої є забезпечення обміну оперативною інформацією щодо протидії злочинності та корупції, обговорення питань, внесення пропозицій тощо.

     Також ще однією метою візиту представників Консультативної місії ЄС в Україні є забезпечення обласної прокуратури обладнанням для ефективної діяльності міжвідомчої робочої групи з протидії організованій злочинності.

     Март Пало та Антоніна Старченкова подякували прокурорам за змістовну бесіду.

     Керівник прокуратури, у свою чергу, висловив вдячність гостям за плідну співпрацю, допомогу в організації діяльності міжвідомчої групи та готовність до обговорення шляхів удосконалення роботи у сфері боротьби з організованою злочинністю.

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 3774