Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Правоохоронними органами Дніпропетровщини повідомлено про підозру мешканцю Києва та його дружині у контрабанді прекурсорів з Єгипту

За даними слідства, подружжя з міста Києва налагодило канал постачання прекурсоровмісних лікарських засобів з Арабської Республіки Єгипет для подальшого збуту через мережу Інтернет іншим особам, які, у свою чергу, виготовляли з них психотропну речовину «метамфетамін».

Як повідомлялось раніше, у квітні 2021 року співробітниками прокуратури, УСБУ в області, із залученням оперуповноважених Управління боротьби з наркозлочинністю в області проведено огляд території міжнародного аеропорту «Бориспіль», в ході якого виявлено та вилучено майже 10 тисяч блістерів, кожен з яких містить по 10 таблеток препарату «Decancit SR» з діючою речовиною – псевдоефедрин.

Загальна маса прекурсору, який зловмисники перемістили через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, становить понад 9,8 кг.

Наразі їм повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 4221