Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Правоохоронними органами викрито групу осіб, які організували мережу незаконних гральних закладів у Дніпрі (ФОТО)

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури організатору мережі незаконних гральних закладів та двом виконавцям повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2,3 ст.27 ч.3 ст.28 ч.1 ст.203-2 КК України.

За даними слідства, вказані особи протягом січня-липня 2021 року організували мережу гральних закладів у місті Дніпрі, де надавали доступ до азартних ігор без ліцензії на провадження вказаного виду діяльності.

Правоохоронними органами проведено обшуки за місцем мешкання фігурантів справи та у 12 приміщеннях, де функціонували гральні заклади, в ході яких виявлено та вилучено 93 системні блоки, 67 моніторів, 12 гральних автоматів, 20 мобільних телефонів, 11 флеш-накопичувачів, 18 маршрутизаторів, грошові кошти у сумі майже 55 тисяч гривень, чорнові записи, призові купони, магнітні ключі тощо. 

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру у скоєнні вказаного злочину ще одному учаснику групи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2677