Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За сприяння прокурорів Дніпропетровщини для потреб ЗСУ передано медпрепарати на 9 млн грн

Дніпропетровською обласною прокуратурою спільно зі Службою безпеки України області та обласною військовою адміністрацією вжито заходів для передачі на потреби Збройних Сил України майна, вилученого під час досудового розслідування кримінального провадження. А саме 250 найменувань лікарських засобів та медичних препаратів на загальну суму понад 9 млн грн.

Прокурорами здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом протиправної схеми постачання товарів народного споживання та лікарських засобів на непідконтрольні Україні території. Медикаменти повинні були накопичуватись на складах та використовуватись для лікування представників ЗС РФ в ході наступу на нашу державу.

Медпрепарати як засоби даного кримінального правопорушення були вилучені під час проведення обшуку фігурантів. Осіб, які вчинили злочин, притягнуто до встановленої законодавством кримінальної відповідальності.

Вилучені медикаменти будуть використані для гуманітарних цілей військовослужбовцями та громадянами, які потерпають від війни.

#Разом ми сила!

#Вперед до перемоги! Слава Україні!

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2537