Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині правоохоронці вилучили у чоловіка 20 кг канабісу на мільйон гривень (ФОТО)

За процесуального керівництва Кам’янської окружної прокуратури затримано та повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту наркотичного засобу та незаконного посіву, вирощування рослин конопель (ч. 2  ст. 307, ч. 1 ст. 310 КК України).

За даними слідства, мешканець міста Кам’янське налагодив  схему збуту оптовими партіями наркотичного засобу – канабісу на території міста та області через Telegram-канал наркозбувачам.

Так, 21 квітня 2022 року у ході спецоперації та санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта вилучено понад 20 кг канабісу, насадження конопель та обладнання для вирощування. Вартість вилучених наркотиків сягає майже мільйон гривень.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Заходи з викриття проводились спільно зі слідчим відділом кримінальної поліції Кам’янського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області та Управлінням боротьби з наркотиками ГУНП в Луганській області.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2774