Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Зловживання повноваженнями зі збитками майже 1 млн грн -викрито колишнього держреєстратора на Дніпропетровщині

За процесуального керівництва Центральної окружної прокуратури міста Дніпра повідомлено про підозру колишньому державному реєстратору за фактом  несанкціонованої зміни інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах, та зловживання повноваженнями, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 362, ч. 3 ст. 365-2 КК України).

За даними слідства, 36-річний чоловік, перебуваючи на посаді державного реєстратора однієї з сільських рад Василівського району на Дніпропетровщині, несанкціоновано змінив у Державному реєстрі прав на нерухоме майно інформацію щодо об’єкта нерухомого майна, а саме автостоянки в м. Дніпро. Внаслідок протиправних дій державного реєстратора власника вказаного об’єкта позбавлено права власності, чим завдано йому матеріальну шкоду на суму майже 1 млн грн.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1815