Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
В управління АРМА передано понад 70 млн грн арештованих коштів підприємства,  яке виготовляло оборонну продукцію для держави-агресора (ФОТО)

Прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури забезпечили передачу до АРМА понад 70 млн грн арештованих коштів на банківських рахунках підприємства, засновниками якого є громадяни РФ. Наразі триває процедура передачі корпоративних прав, майнового комплексу, готової продукції,  виробничих ліній, сировини загальною вартістю понад 400 млн грн.

За даними слідства, промислове підприємство у м. Нікополь, власником якого є російська оборонна корпорація, займалося виробництвом продукції зі спеціального сплаву для використання в оборонній сфері. Виготовлена продукція великими партіями надходила до країни-агресора та використовувалася в авіаційній, ракетній та інших військових галузях.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України, за попередньою змовою групою осіб триває (ч. 3 ст. 110-2 КК України).

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділу Управління СБУ у Дніпропетровській області.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 128