Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Дочекався, доки сестра піде з дому: на Дніпропетровщині чоловік зґвалтував 8-річну племінницю

На Дніпропетровщині до 11 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який зґвалтував рідну племінницю. Дівчинці лише 8 років. Про випадок розповіли у пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури

"Прокурори у суді довели, що у липні 2022 року чоловік залишився доглядати малолітніх доньок своєї рідної сестри. Залишившись у кімнаті наодинці зі старшою племінницею, він силою повалив 8-річну дитину на ліжко та зґвалтував її", - повідомили подробиці у прокуратурі.

Під час розгляду кримінального провадження у суді обвинувачений визнав свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення.

Також щодо засудженого внесено відомості до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

"За публічного обвинувачення Новомосковської окружної прокуратури Дніпропетровської області визнано винним жителя Новомосковського району за зґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Надзвичайні новини. ICTV

кількість переглядів: 637