Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Збирав та передавав інформацію для генштабу ЗС рф: на Дніпропетровщині затримали ще одного колаборанта

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили ще одного зрадника, який збирав та передавав координати місцеперебування ЗСУ. На співпрацю з ворогом затриманий погодився добровільно. 

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

За даними слідства, під час повномасштабного вторгнення рф в Україну водій одного з приватних підприємств в Дніпрі добровільно погодився на співпрацю зі співробітником головного управління генштабу ЗС рф.

На виконання завдань російського куратора чоловік збирав та передавав через Telegram точні координати місцеперебування радіолокаційних станцій та блокпостів Сил тероборони на Дніпропетровщині. 

Як повідомили правоохоронці, інформатора затримано під час виконання чергового завдання представника держави-агресора. В нього вилучили мобільний телефон з доказами протиправної діяльності. 

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у держзраді в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Також підозрюваному обрано запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави.

Новини LIVE

кількість переглядів: 589