Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Незаконне проведення азартних ігор у Кривому Розі – судитимуть учасників організованої групи (ФОТО)

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організатора та учасника організованої групи за фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор без ліцензії (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, організована група в складі чотирьох осіб облаштувала гральний заклад в орендованому приміщенні у м. Кривий Ріг. Протягом року учасники забезпечували умови для гри в азартний покер без ліцензії. Гравців запрошували лише за попереднім записом, сторонні особи могли потрапити лише за рекомендаціями постійних клієнтів. Отримані від грального бізнесу кошти розподілялися між учасниками групи.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів та у приміщенні грального закладу правоохоронцями вилучено стіл для гри в покер, гральні карти, фішки, чорнові записи, мобільні телефони, грошові кошти.

Наразі, ще двоє підозрюваних організованої групи перебувають в розшуку.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – управлінням стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1946