Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Сергій Біжко: Захист інтересів законного бізнесу та інвесторів є одним із завдань прокурора (ФОТО)

Керівник  Дніпропетровської обласної прокуратури Сергій Біжко провів робочу зустріч, метою якої є налагодження співпраці між правоохоронцями та представниками бізнес-асоціацій.

У роботі зустрічі взяли участь заступник Генерального прокурора Дмитро Вербицький, перший заступник голови Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов, представники бізнес-асоціацій.

Сергій Біжко наголосив, що в умовах збройної агресії російської федерації проти України надважливим залишається питання підвищення рівня довіри з боку представників бізнесу до правоохоронних органів та створення сприятливих умов для інвестування в економіку нашої країни в умовах воєнного часу та в подальшому.

«Наше завдання – забезпечити повне всебічне розслідування  і водночас не допустити фактів тиску на бізнес», - зазначив очільник обласної прокуратури.

Учасники зустрічі обговорили аспекти удосконалення взаємодії органів прокуратури та бізнес-спільноти щодо забезпечення дотримання прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності.

Довідково: так, за останні пів року прокурорами припинено діяльність масштабної злочинної організації, яка незаконно заволоділа корпоративними правами двох приватних промислових підприємств на території області, збитки понад 30 млн грн. Також триває судовий розгляд обвинувального акта щодо рейдерського захоплення оборонного заводу.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 176