Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
До 8 років 6 місяців позбавлення волі засуджено мешканця м. Новомосковська за збут наркотиків та психотропів

За публічного обвинувачення Дніпропетровської обласної прокуратури  мешканця м. Новомосковськ визнано винним за фактами незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів та психотропів (ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Його засуджено до 8 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокурори у суді довели, що чоловік придбав розфасовані у сліп-пакети наркотичні засоби, психотропні речовини. У подальшому обвинувачений  розповсюджував наркотики на території міста так званим покупцям «із рук в руки». Оплату приймав готівкою.

Також у ході досудового розслідування з метою документування злочинної діяльності правоохоронці провели декілька оперативних закупок психотропної речовини – метамфетаміну .

Під час проведення обшуку за місцем проживання наркоділка вилучено канабіс, метамфетамін, метадон та обладнання для фасування наркотиків.

Засуджений своєї вини не визнав, проте прокурори у суді повністю довели винуватість його у пред’явленому обвинуваченні.

Наразі вирок, згідно з вимогами Кримінального процесуального кодексу, не набрав законної сили.

Довідково: у цьому році за публічного обвинувачення прокурорів Дніпропетровщини засуджено судами 56 осіб за фактами незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин на території області.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1293