Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі винесено вирок п’ятьом молодикам за грабежі

Встановлено, що раніше судимий за крадіжку громадянин, звільнившись від відбування покарання з випробуванням, належних висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став, та у період іспитового строку продовжив скоювати злочини, тепер уже разом з приятелями.

З вересня по листопад 2015 року п’ятеро молодиків (на момент скоєння злочину віком від 17 до 20 років), вступивши у попередню змову, грабували перехожих у місті Дніпрі. Так, зловмисники наносили жертвам удари по тілу, спричинивши таким чином легкі тілесні ушкодження, після чого заволодівали їх мобільними телефонами, планшетами, годинниками, прикрасами та іншими речами.

Загалом на їх рахунку чотири епізоди грабежів на суму майже 32 тис грн.

Суд призначив одному з них покарання у вигляді 4 з половиною років позбавлення волі, іншому – 4 років і 3 місяців позбавлення волі, а колишній в’язень проведе за ґратами 4 роки та 10 місяців.

21-річного юнака, який приймав участь лише в одному з епізодів грабежів та активно сприяв розкриттю злочину, звільнено від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком – 1 рік.

Наймолодший з підсудних, який вину свою не визнав, крім того, обвинувачується у скоєнні розбійного нападу, проведе 5 років у місцях позбавлення волі.

Обвинувачення підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 8451