Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі судитимуть працівників фіскальної служби, через дії яких приватне підприємство не сплатило до бюджету майже 15 млн грн податків

Так, податківці, зловживаючи службовим становищем, внесли до реєстру суб’єктів спеціального режиму оподаткування податком на додану вартість приватне підприємство, яке спеціалізується на виготовленні молочної продукції, достовірно знаючи, що законних підстав для включення останнього до такого реєстру не має. У подальшому посадовці неодноразово вносили відомості про нібито проведення успішних камеральних перевірок вказаного підприємства, закриваючі очі на ряд порушень. Це дало можливість підприємству уникнути сплати до бюджету податків на майже 15 млн. грн.

 

Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 
 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 13451