Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За несвоєчасне подання декларації посадовці змушені сплатити штраф

Встановлено, що вказаний посадовець, порушуючи вимоги Закону України «Про запобігання корупції», без поважних причин несвоєчасно подав щорічну декларацію за 2017 рік як особа, уповноважена на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Постановою Ленінського районного суду м. Дніпропетровська його визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення та накладено стягнення у вигляді 850 грн штрафу.

Також до адміністративної відповідальності притягнуто начальника відділу кадрів одного з державних підприємств міста Дніпра, яка несвоєчасно подала декларацію перед звільненням за період, не охоплений раніше поданими деклараціями. За скоєння адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-6 КУпАП, вона сплатить 850 грн штрафу. 

Загалом протягом першого півріччя 2019 року Дніпропетровською місцевою прокуратурою №4 прийнято участь у 15 судових справах при розгляді адміністративних протоколів про адміністративні корупційні правопорушення, з яких по 12 прийнято рішення про накладання стягнення у вигляді штрафу.

 
 
Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області
 
кількість переглядів: 2323