Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Кривому Розі викрито сімох громадян, які спричинили підприємству збитки на понад 600 000 гривень

 

 Так, в липні 2020 року група осіб (учасники якої раніше притягувались до кримінальної відповідальності за злочини проти власності), вступили в попередню змову з метою таємного викрадення майна підприємства: силових кабелів, залізничних рейок та промислового обладнання, що містить кольорові метали.

За даними слідства, у квітні 2021 року зловмисники проникли на територію приватного акціонерного товариства, звідки таємно викрали майно, належне підприємству вартістю понад 540 000 гривень. Безпосередньо після вчинення злочину п’ятьох осіб затримані на гарячому. Їм повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена за попередньою змовою групою осіб, з проникненням в інше сховище, у великих розмірах).

Крім того, в рамках кримінального провадження встановлено ще двох осіб, які у липні 2020 року відкрито викрали майно з території цього ж підприємства на майже 78 000 гривень, застосовуючи насильство до співробітників комбінату, що намагалися перешкодити їх злочинним посяганням.

Дії чоловіків кваліфіковано за ч.3 ст.186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене за попередньою змовою групою осіб, з проникненням в інше сховище).

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2864