Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі 14 років за ґратами проведе чоловік, який позбавив життя двох людей, крім того скоїв крадіжки та розбійний напад на жінок похилого віку

За даними слідства, у лютому 2019 року вказаний громадянин заради легкої наживи проник до будинку, де проживали троє жінок похилого віку, наніс двом з них декілька ударів молотком по голові, спричинивши легкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження, після чого заволодів їх грошовими коштами та золотими прикрасами на загальну суму понад 43 тис грн.

Аби уникнути покарання за вказаний злочин чоловік вирішив переховуватись від поліції у будинку знайомої. Впевнений, що там ніхто не проживає, зловмисник потрапив всередину, де побачив 76-річну господарку. Раптово у чоловіка виник злочинний умисел позбавити свідка життя. Так, обвинувачений здавив жінці шию, доки вона не перестала чинити опір, наніс близько 12 ударів ногами по голові та тілу, після чого з місця злочину зник, прихопивши грошові кошти потерпілої у сумі 10 тис грн та мобільний телефон.

Продовжуючи злочинну діяльність, у березні того ж року обвинувачений прийшов до знайомого та на ґрунті неприязних відносин наніс йому близько 8 ударів ногами по голові та грудній клітині, спричинивши несумісні з життям тілесні ушкодження.  

Свою вину чоловік визнав повністю. Обвинувачення підтримувалось Дніпропетровською обласною прокуратурою.

Суд призначив йому покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2756