Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Кам’янському винесено вирок трьом приятелям, які заради легкої наживи скоїли розбійний напад на місцевого мешканця та позбавили його життя

Встановлено, що у грудні 2017 року, перебуваючи у приміщенні залізничного вокзалу в м. Кам’янське, троє чоловіків віком від 22 до 29 років заради легкої наживи скоїли розбійний напад на громадянина.

Так, вступивши у попередню змову, зловмисники підійшли до незнайомого чоловіка, силоміць вивели його з вокзалу та біля житлового будинку побили до втрати свідомості. Далі обвинувачені заволоділи його грошовими коштами у сумі 400 гривень та з місця злочину зникли.

Аби уникнути кримінальної відповідальності за розбійний напад, чоловіки вирішили позбавити потерпілого життя. Через декілька хвилин вони повернулися на місце злочину та почергово нанесли жертві численні удари фрагментом шлакоблоку, спричинивши йому несумісні з життям тілесні ушкодження.

Обвинувачення підтримувалось Кам’янською окружною прокуратурою.

Двом чоловікам, раніше судимим, суд призначив покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їм майна.

Їх спільника засуджено до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 3384