Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині судитимуть підприємицю за привласнення бюджетних коштів у сумі понад 1,2 млн грн

За даними слідства, у жовтні 2020 року вказана громадянка уклала з Дмитрівською сільською радою вісім договорів підряду на виконання ремонту основи під дорожнє покриття в селах Кринички, Доброгірське та Посуньки Верхньодніпровського району. При цьому реально виконувати ці роботи підприємиця не збиралась адже не мала відповідних матеріальних ресурсів та техніки.

У подальшому зловмисниця надала сільській раді офіційні документи, що містили неправдиві відомості про начебто виконання робіт у повному обсязі, внаслідок чого безпідставно отримала понад 1,2 млн грн бюджетних коштів. З метою відшкодування спричинених державі збитків слідчим суддею накладено арешт на рахунки обвинуваченої на вказану суму коштів.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі відділення поліції №3 Кам’янського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 3856