Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Наркобізнес зі щомісячним обігом понад 11 млн грн – у Кривому Розі судитимуть наркоугруповання (ФОТО)

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно 17 учасників злочинного угруповання за фактом створення та участі у злочинній організації, виготовлення, незаконного зберігання та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин та незаконного посіву рослин конопель (ч. 1, ч. 2 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 310 КК України).

За даними слідства, злочинна організація  діяла на території Кривого Рогу. До складу якої увійшло 17 громадян, які налагодили схему безперебійних поставок наркотичних засобів та психотропних речовин. Отриманий товар зловмисники фасували на окремі дози в орендованих приміщеннях та збували через розгалужену мережу. Замовлення приймалися цілодобово телефонами, постійно підшукувалися нові «клієнти». Щомісячно реалізовувався «товар» на більш ніж 11 млн грн.

Так, правоохоронними органами проведено понад 40 обшуків, в ході яких вилучено грошові кошти, мобільні телефони, метамфетамін та канабіс на суму майже 150 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. Оперативний супровід – Управлінням стратегічних розслідувань в області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2191