Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині перекрито канал незаконного збуту метамфетаміну із щомісячним обігом 2 млн грн (ФОТО)

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру п’ятьом учасникам групи за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту  психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, учасники групи, серед яких був правоохоронець, налагодили канал постачання та збут метамфетаміну на території м. Кам’янське.

Закуповували психотропну речовину оптовими партіями. Продаж здійснювали за попередньою домовленістю з клієнтами «із рук в руки». Оплату за «товар» приймали на банківські карти та готівкою.

Щомісячна така незаконна діяльність приносила їм понад 2 млн грн прибутку.

Під час проведення 17 санкціонованих обшуків за місцями проживання та автомобілях фігурантів вилучено психотропну речовину, банківські карти, мобільні телефони, флешнакопичувачі, комп’ютерну техніку, чорнові записи та грошові кошти у сумі майже 100 тис грн.

 Наразі підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Операцію з викриття проводили прокурори спільно з територіальним управлінням ДБР у Полтаві та оперативними працівниками ДВБ Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

 

 

 

кількість переглядів: 1491