Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Чоловіку, який зарізав дружину і влаштував вибух у багатоповерхівці, посилили покарання

На суді засуджений обіцяв вийти і повторити свій злочин.

 

Дніпровський апеляційний суд ухвалив рішення посилити покарання для мешканця Павлограда, який три роки тому вбив дружину та влаштував вибух у багатоповерхівці.

Як повідомляє прокуратура Дніпропетровської області, саме прокурори наполягли на посиленні покарання і домоглися цього через касацію після того, як апеляційний суд підтримав рішення павлоградського суду. Тепер замість 15 років 62-річний засуджений відбуватиме довічне покарання.

"Незважаючи на наявність беззаперечних доказів його вини, підсудний не лише не розкаявся у вчиненому, а й висловлював наміри скоїти ще одне вбивство після звільнення", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Як відомо, у вересні 2016 року у Павлограді подружжя посварилось на сходинковому майданчику п’ятиповерхівки. Чоловік наніс дружині 128 ударів заздалегідь заготовленим кухонним ножем. Після цього дістав з її сумочки майже 40 тисяч гривень та ключі від квартири.

Потім зловмисник зайшов до помешкання, ввімкнув подачу газу на плиті та втік, спровокувавши вибух та пожежу, внаслідок чого мешканці залишились без житла та засобів існування. Засуджений Олександр Коломоєць, колишній депутат павлоградської міської ради, жив у цьому будинку десятиліттями разом із дружиною. За тиждень до трагедії жінка від нього пішла. Врешті чоловік вкоротив їй віку. Квартиру підірвав, щоб вона не дісталася її сину.

 
 
ТСН
кількість переглядів: 1794