Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині судитимуть учасників злочинної організації, які налагодили схему збуту наркотичних засобів на території виправної колонії

За даними слідства, 42-річна громадянка, маючи незняту та непогашену судимість за аналогічні злочини, налагодила схему збуту наркотичних засобів на території виправної колонії, створивши злочинну групу, до складу якої входили ще п’ятеро громадян: двоє в’язнів та дві особи на волі (у тому числі її чоловік).

Так, протягом чотирьох місяців жінка передавала наркотичні засоби спільникам на територію виправної колонії, де вони відбували покарання, для подальшого збуту іншим в’язням. Одержані злочинним шляхом кошти учасники групи розподіляли між собою.

Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання учасників злочинної організації правоохоронними органами виявлено та вилучено наркотичні засоби, а у одного з них - самозарядний перероблений пістолет калібру 9 мм та патрони до нього, за що останнього судитимуть за незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами  (ч.1 ст.263 КК України).

 
 

Пресслужба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 2085