Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Три тисячі доларів США за сприяння у виїзді за кордон під час воєнного стану - викрито мешканця м. Дніпро (ФОТО)

За процесуального керівництва Центральної окружної прокуратури м. Дніпра затримано та повідомлено про підозру мешканцю м. Дніпро за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, за грошову винагороду у 3000 доларів США чоловік організував виготовлення довідки про встановлення групи інвалідності з метою надання права військовозобов’язаному мешканцю Дніпропетровщини на виїзд за кордон.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваного вилучено грошові кошти та документацію, що підтверджує злочинну діяльність.

Вживаються заходити для встановлення інших співучасників злочину.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції №7 Дніпровського районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області, оперативний супровід співробітниками СБУ у Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1143