Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Кривому Розі прокуратура відстояла покарання у вигляді 13 років позбавлення волі для чоловіка, який тривалий час ґвалтував малолітніх доньок своєї співмешканки

Як повідомлялося раніше, протягом 2009-2014 років вказаний чоловік, діючи всупереч загальнолюдським нормам моралі, неодноразово вчиняв розпусні дії та ґвалтував двох малолітніх доньок (1995 та 1997 року народження) своєї співмешканки, які перебували під його повним психологічним впливом через страх застосування фізичної сили.

Зазвичай під дією алкоголю вітчим бив дітей та примушував вступати з ним у статеві зносини природним та неприродним способом. Не знаходячи підтримки рідної матері, дівчата часто тікали з дому та про насильство у сім’ї розповіли лише працівникам навчальних закладів та правоохоронним органам.   

Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу, вислухавши доводи обвинувачення, яке підтримувалось Криворізькою місцевою прокуратурою №1, визнав чоловіка винним у скоєнні вказаних злочинів та призначив покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Підсудний не погодився з таким рішенням суду та подав апеляційну скаргу.

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію прокуратури області та залишив вирок суду першої інстанції без змін.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 8390