Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11 років за ґратами проведе луганчанин, який під час випробувального терміну організував нарколабораторію з виготовлення метамфетаміну

Встановлено, що раніше судимий за аналогічні злочини чоловік під час випробувального терміну продовжив скоювати злочини. У 2017 році підсудний організував нарколабораторію  в орендованій квартирі у Дніпрі, де виготовляв психотропну речовину – «метамфетамін» з метою подальшого збуту. Так, зловмисник незаконно придбав прекурсори псевдоефідрин та розчин соляної кислоти, які використовував для виготовлення метамфетаміну в особливо великих розмірах. 

Під час санкціонованого обшуку вказаного житлового приміщення правоохоронними органами виявлено та вилучено 103 г речовини та 660 мл рідини, які містять метамфетамін загальною масою понад 42,6 г, а також обладнання для його виготовлення: електронні портативні ваги, медичні шприци, хімічні колби, полімерні шланги, електроплити та інше.

Суд, повністю підтримав позицію прокуратурою Дніпропетровської області, призначив чоловікові покарання у вигляді 11 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 8125