Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині на лаві підсудних опинились чотири громадянина за бандитизм, умисні вбивства та розбійні напади
               Діючи у складі озброєної банди вказані особи, один з яких є колишнім співробітником міліції, в травні минулого року вчинили на території Нікопольського району два розбійні напади.   

Так, використовуючи вогнепальну зброю, з метою заволодіння готівковими грошовими коштами зловмисники здійснили розбійний напад на адміністративне приміщення одного з сільськогосподарських підприємств. Згодом, маючи намір заволодіти грошовими коштами власника одного з розважальних закладів в смт. Нікопольського району, у нічний час під надуманим приводом виманили його з будинку та вбили. На автомобілі жертви зловмисники доїхали до його домоволодіння та, намагаючись проникнути до будинку, спричинили вогнепальне поранення дружині потерпілого. Також жертвою обвинувачених став сторож підприємства, розташованого поруч із кафе де стався напад, який намагався завадити нападникам.

Наразі справу скеровано до Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області для розгляду по суті. Усім обвинуваченим обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 7983