Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі прокуратура домоглася покарання у вигляді довічного позбавлення волі для громадянина за вбивство міліціонера

Так, у вересні 2010 року раніше судимий чоловік у стані наркотичного сп’яніння прибув на центральний автовокзал у місті Дніпрі, тримаючи у сумці пістолет “ZORAKI-MOD.914 – S” та близько 133 мл опію ацетильованого. Поведінка громадянина викликала підозру у працівників міліції, в результаті чого вони запропонували йому пройти до приміщення опорного пункту для перевірки документів. 

Усвідомлюючи, що під час особистого огляду та огляду його речей правоохоронцями буде виявлена вогнепальна зброя та наркотики, зловмисник зробив декілька пострілів у бік міліціонерів. Від одержаних травм один з потерпілих помер на місці – іншому була вчасно надана медична допомога.

Вироком Кіровського районного суду м. Дніпропетровська чоловіка визнано винним у скоєнні вказаних правопорушень та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років.

Не погодились з рішенням суду ні обвинувачений, ні прокурор, який, у свою чергу, вимагав більш суворого покарання.

Апеляційний суд Дніпропетровської області повністю підтримав позицію прокуратури області та скасував вирок суду першої інстанції, призначивши обвинуваченому покарання у вигляді довічного позбавлення волі.   

 

Прес-служба прокуратури області

718-13-16
кількість переглядів: 7945