Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі прокуратура запобігла безпідставному стягненню з регіонального відділення Фонду державного майна України в області понад 5 млн грн

         Протягом тривалого часу предметом розгляду судами різних інстанцій був спір щодо повернення до державної власності приміщення гуртожитку, розташованого по пр. Слобожанському у м. Дніпро.

         Завдяки принциповій позиції прокуратури області спірний об’єкт нерухомості витребувано за рішенням суду у фізичної особи та зареєстровано право власності за державою, а в подальшому – попереджено безпідставне стягнення з державного бюджету понад 5 млн. грн.

         Так, постановою апеляційного суду Дніпропетровської області задоволено апеляційну скаргу першого заступника прокурора Дніпропетровської області Романа Соскова та скасовано рішення Індустріального районного суду м. Дніпропетровська, яким стягнуто з Регіонального відділення Фонду Державного майна України по Дніпропетровській області на користь зацікавленої особи 5,2 млн. грн., нібито витрачених останньою на поліпшення зазначеного приміщення.

 
 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

кількість переглядів: 7835