Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Юрій Луценко: «Прокуратура завжди буде пліч-о-пліч з тими, хто працює»

Юрій Луценко привітав мешканців Дніпра зі святом: «Давно, коли я приїжджав у Дніпро, завжди казав, що це серце України, яке знаходиться на двох берегах і, як і серце, складається з двох половин. Серце, яке забезпечує кров усій українській державі. Але потім, у 2014 році, вияснилось, що Дніпро – це щит України. Для мене особливою стала історія, коли у 2014 році лунали звуки сирен, швидкої допомоги, і жителі міста знали точно, що треба здати кров. Тоді серце стало щитом. Вважаю, що за це Дніпро заслуговує особливої пошани».   

Ще один аспект, який заслуговує пошани – ефективна праця. Юрій Луценко наголосив, що саме вона дає результати, та подякував міському голові, усій його команді та органам прокуратури Дніпропетровської області за якісну роботу. «Звичайно, ми всі знаємо, що герої – на фронті. Але не меншим героєм є той, хто сьогодні відкриває маленький бізнес, не меншим героєм є той, хто забезпечує, наприклад, водопостачання у райони, не меншим героєм є той, хто просто виконує своє завдання на робочому місці краще за всіх. Вони доводять, що Україна може стати успішною» - зазначив Генеральний прокурор.

Крім того, Юрій Луценко підкреслив, що найкращим обласним прокурором є прокурор Дніпропетровщини Віктор Матвійчук. Один з найочевидніший показників відмінної роботи його команди – 278 об’єктів, які були повернуті громаді. На знак вдячності Генеральний прокурор спільно з мером Дніпра Борисом Філатовим вручили співробітникам прокуратури сертифікати на участь у Програмі «Муніципальне житло м. Дніпра» на 2016 – 2020 роки.

Наостанок Юрій Луценко акцентував, що прокуратура буде завжди пліч-о-пліч з тими, хто працює.

 

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

 
кількість переглядів: 10571