Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині викрито посадовців міськради та ТОВ, які підозрюються у привласненні понад 6 млн грн бюджетних коштів

За даними слідства, вказані особи протягом 2019-2020 рр. розкрадали бюджетні кошти, виділені на проведення реконструкцій та будівництва об’єктів охорони здоров’я та освіти у місті Кривому Розі,  шляхом внесення до актів виконаних робіт завідомо неправдивих відомостей щодо необґрунтовано завищеної вартості використаних будівельних матеріалів, а кошти, одержані злочинним шляхом, у подальшому легалізували через закупівлю коштовних автомобілів. Наразі задокументовано 5 епізодів їх злочинної діяльності на загальну суму понад 6 млн грн.

Правоохоронними органами проведено майже 50 обшуків в кабінетах посадовців, офісних приміщеннях підрядних підприємств та постачальників будівельних матеріалів, а також за місцем мешкання фігурантів справи. За результатами обшуків вилучено документацію, комп’ютерну техніку та придбані автомобілі.

Всім шістьом учасникам групи повідомлено про підозру у скоєнні вказаних кримінальних правопорушень. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.
 
 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

 
кількість переглядів: 2907