Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині викрито підпільне виробництво палива з автомобільних шин

Так, у листопаді 2021 року на території колишнього заводу залізобетонних виробів в смт. Меліоративне Новомосковського району  правоохоронними органами виявлено підпільне підприємство, яке виготовляло паливо з використаних автомобільних шин без відповідних дозвільних документів.

Переробка вторинної сировини здійснювалася шляхом піролізу (спалення) на спеціально виготовленому промисловому обладнанні. У той же час виробництво не було обладнане очисним устаткуванням, в результаті чого в атмосферу безконтрольно виділялися токсичні речовини.

Під час огляду території виявлено два господарських приміщення, металеві споруди, обладнання, печі, автомобільні шини та близько 4000 літрів готової продукції, яка зберігалась у пластикових цистернах.

Наразі встановлюється коло причетних до злочинів осіб.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Новомосковським районним відділом поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. Оперативний супровід – Новомосковським міськрайонним відділом Управління Служби безпеки України в області.

 

 

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 3521