Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині батька засуджено до 13 років позбавлення волі за ґвалтування 10-річної доньки

За публічного обвинувачення Криворізької південної окружної прокуратури мешканця с. Новомалинівки на Дніпропетровщині визнано винним за неодноразове вчинення злочинів проти статевої свободи щодо 10-річної доньки (ч. 4 ст. 152, ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 156 КК України). Його засуджено до 13 років позбавлення волі.

Прокурори в суді довели, що з жовтня 2019 року до травня 2021 року раніше судимий чоловік після смерті дружини вчиняв розпусні дії, сексуальне насильство та ґвалтував свою малолітню доньку. Потрапивши до районного центру соціально-психологічної реабілітації, дитина розповіла все, про що одразу повідомили до поліції.

Під час розгляду кримінального провадження у суді обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень не визнав.

Криворізький районний суд, дослідивши матеріали провадження, підтримав позицію сторони обвинувачення та призначив покарання, на якому наполягав прокурор у справі.

Данні про обвинуваченого внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2063