Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Збут наркотичних засобів у Кам’янському – судитимуть учасників злочинної організації (ФОТО)

Дніпропетровською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно організатора і трьох учасників злочинної організації у створенні та участі у злочинній організації і незаконному придбанні, виготовленні, зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. 1, 2 ст. 255, ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, у березні 2021 року 48-річний громадянин з метою незаконного збагачення організував та очолив злочинну організацію з числа наркозалежних осіб, які заради безкоштовної дози та частини прибутку розповсюджували мешканцям Кам’янського особливо небезпечні наркотичні засоби. 

Правоохоронними органами проведено десять санкціонованих обшуків за місцем мешкання та авто зловмисників, в ході яких вилучено: сліп-пакети з наркотичними речовинами «амфетамін» та «метадон», медичні шприци з опієм ацетильованим, банківські картки, мобільні телефони, чорнові записи та грошові кошти у сумі близько 14 000 гривень. Загальна вартість вилучених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» сягає понад 120 000 гривень.

Досудове розслідування здійснювалось слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. Оперативний супровід - Управлінням стратегічних розслідувань в області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2786