Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Зловживання зі збитками 1,8 млн грн – повідомлено про підозру колишньому директору комунального підприємства Дніпровської міськради

За процесуального керівництва Центральної окружної прокуратури міста Дніпра повідомлено про підозру колишньому директору одного із комунальних підприємств Дніпровської міськради за фактом зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 364 КК України).

За даними слідства, у 2021 році між комунальним підприємством та фізичною особою-підприємцем укладено договір щодо облаштування 13 дитячих майданчиків у місті Дніпро.

Підозрюваний, зловживаючи своїм службовим становищем, незаконно визначив предметом державної закупівлі товар – обладнання та комплектуючі замість будівельних робіт, та  істотно збільшив його вартість.

Внаслідок таких протиправних дій державі спричинено збитки на загальну суму майже 1,8 млн грн.

Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції № 7 Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 128