Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Затримано ще одного інформатора, який передавав ворогу дані про військову техніку та бійців ЗСУ

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури викрили та повідомили про підозру працівнику регіональної філії “Придніпровська залізниця”.

На Дніпропетровщині викрили співробітника Укрзалізниці, який передавав ворогу дані про переміщення військової техніки та підрозділів ЗСУ. Про це повідомляє Офіс Генпрокурора України.

Так, йому повідомили про підозру у вчиненні державної зради та незаконному придбанні, носінні та зберіганні боєприпасів (частина 2 статті 111 та частина 1 статті 263 КК України).

Відповідно до даних слідства житель міста Павлограда, підтримуючи ведення повномасштабної війни рф проти України, налагодив зв’язок із представником генштабу зс рф.

Через месенджери Viber та Telegram він інформував його стосовно переміщення залізницею підрозділів ЗСУ, а також вантажів військового і стратегічного значення, кількості, типу, напрямку руху військової техніки, місцезнаходження залізничних мостів, тягових підстанцій та місць дислокації українських військових.

Також під час обшуків у чоловіка вдома виявили та вилучили понад 1 тисячу набоїв, які він зберігав без передбаченого законом дозволу.

Затримали інформатора під час виконання чергового завдання куратора. За клопотанням прокурора підозрюваного взяли під варту без визначення розміру застави.

Інформаційний портал «Юридичний факт»

кількість переглядів: 399