Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Підтримував дії держави-агресора та збройних формувань – підозрюють мешканця Кривого Рогу (ФОТО)

За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру в колабораційній діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, підозрюваний - уродженець Свердловської області рф, який є громадянином України, в забороненій соцмережі поширював дописи антиукраїнської спрямованості.

Чоловік публічно закликав до підтримки дій держави-агресора та збройних формувань. У розповсюдженому контенті він заперечував збройну агресію рф, називаючи її «боротьбою з нацизмом».

За результатами проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучено комп’ютерну техніку із доказами протиправної діяльності.

Досудове розслідування здійснюється співробітниками Криворізького районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2642