Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Затримано мешканця Дніпра, який ґвалтував малолітню доньку (ФОТО)

За процесуального керівництва Західної окружної прокуратури міста Дніпра затримано та повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом зґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України).

За даними слідства, підозрюваний, користуючись відсутністю дружини та безпорадним станом доньки, упродовж декількох років ґвалтував її. 

На момент початку вчинення протиправних дій дитині було 10 років.

Дівчинка розповіла про це, звернувшись до районного центру соціально-психологічної реабілітації. Про злочин одразу повідомили до поліції.

За результатами комплексу слідчих заходів, а також проведення психологічного дослідження дівчинки за допомогою «зеленої кімнати», інформація щодо вчинення відносно неї протиправних дій підтвердилася.

За клопотанням прокурора суд обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого відділення поліції № 6 Дніпровського районного управління поліції  ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2474