Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Публічно підтримували збройну агресію проти України – повідомлено про підозру двом мешканцям Дніпропетровщини (ФОТО)

За процесуального керівництва Новомосковської та Павлоградської окружних прокуратур повідомлено про підозру двом громадянам у колабораційній діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, мешканець Новомосковського району розміщував на власній сторінці в забороненій соціальній мережі фото- та відеоматеріали проросійських спільнот. У дописах чоловік публічно закликав підтримати армію рф.

Жителька міста Павлоград поширювала у соцмережі публікації із запереченням збройної агресії проти України. В опублікованому контенті вона схвалювала встановлення та утвердження тимчасової окупації частини  території нашої держави.

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено мобільні телефони із доказами протиправної діяльності.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється співробітниками Новомосковського та Павлоградського районних відділів поліції ГУНП в Дніпропетровської області за оперативного супроводу Управління СБУ у Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2445