Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Вбили та залили бетоном – повідомлено про підозру двом мешканцям Марганця (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Дніпропетровської обласної прокуратури двом мешканцям м. Марганця повідомлено про підозру в умисному вбивстві (п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, у червні цього року на території гаражного кооперативу між підозрюваними та їхнім знайомим виникла сутичка на ґрунті неприязних відносин.

Під час конфлікту вони нанесли потерпілому множинні удари кулаками, дерев’яними палицями, молотками по тілу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці події. 

Щоб приховати сліди злочину тіло загиблого закопали у гаражі та залили бетоном.

У вересні 2023 року підозрюваних затримано у складі злочинної організації. Їх підозрюють у вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 1, 2 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307 КК України). Наразі вони перебувають під вартою.

Заходи з викриття протиправної діяльності проводилися прокурорами спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області за оперативного супроводу співробітників УСР в області ДСР Нацполіції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1030