Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Хабар за «вирішення питання» щодо користування арештованою земельною ділянкою – на Дніпропетровщині судитимуть експосадовця (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Синельниківської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактом зловживання впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений - колишній посадовець одного із відділів державної виконавчої служби області, вимагав та одержав від громадянина 2 000 доларів США неправомірної вигоди.

Він запевнив, що завдяки особистим зв’язкам вплине на співробітників виконавчої служби щодо безперешкодного користування чоловіком його земельною ділянкою, яка перебувала під арештом за борги.

У травні 2023 року правоохоронці затримали чоловіка під час отримання коштів.

Викриття протиправної діяльності здійснювали прокурори спільно зі співробітниками Синельниківського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області та відділу УСБУ області в м. Павлограді.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1303