Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині правоохоронцями вилучено наркотиків на 3 млн грн – повідомлено про підозру місцевому мешканцю (ФОТО)

За процесуального керівництва Жовтоводської окружної прокуратури  мешканцю м. Вільногірська повідомлено про підозру за фактами незаконного виготовлення, придбання, зберігання, перевезення з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах та незаконного посіву конопель (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 310 КК України).

За даними слідства, підозрюваний вирощував майже 6 тис рослин конопель на земельних ділянках. Насіння рослин закуповував у мережі Інтернет. Зібраний «урожай» чоловік висушував та переробляв на наркосировину за допомогою саморобного пристрою.

В подальшому підозрюваний зберігав для збуту нарковмісні речовини у своєму гаражі.

Під час санкціонованого обшуку вилучено понад 41 кг канабісу, майже 6 тис рослин конопель, пристрій для подрібнення наркотичної речовини, чорнові записи.

Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорному ринку»  складає понад 3 млн грн.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого відділу відділення поліції № 4 Кам’янського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1336