Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть жителя м. Дніпра, який декілька років ґвалтував малолітню доньку (ФОТО)

Прокурори Західної окружної прокуратури міста Дніпра скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Дніпро за фактом зґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України).

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений, залишаючись наодинці та користуючись безпорадним станом доньки, упродовж декількох років ґвалтував її. 

На момент початку вчинення протиправних дій дитині було 8 років.

Дівчинка розповіла про це, звернувшись до районного центру соціально-психологічної реабілітації. Про злочин одразу повідомили до поліції.

За результатами слідчих заходів і допиту дитини із використанням методики «Зелена кімната», яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження з неповнолітніми, інформація щодо вчинення протиправних дій чоловіка підтвердилася.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого відділення поліції № 6 Дніпровського районного управління поліції  ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1017