Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
3,4 млн грн збитків на постачанні аптечок для військових – підозрюється директор комунального підприємства Криворізької міськради (ФОТО)

За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури повідомлено про підозру директору одного з комунальних підприємств Криворізької міськради у розтраті чужого майна в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, у 2022 році між комунальним підприємством, яке володіє мережею аптек, та міською лікарнею було укладено договір про постачання аптечок для військових.

Так, підприємство поставило аптечки, недоукомплектовані необхідними медичними препаратами, а їхня вартість вдвічі перевищувала ринкову ціну.

Внаслідок протиправних дій службовця збитки спричинені тергромаді становлять 3,4 млн грн.  

Під час обшуків у приміщенні комунального підприємства правоохоронці вилучили документацію, яка підтверджує злочинну діяльність, та аптечки.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області, оперативний супровід – УСБУ області.  

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1010