Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Розбещення, зґвалтування малолітніх дітей та створення дитячої порнографії – судитимуть матір та її співмешканця у м. Кривий Ріг (ФОТО)

Ювенальні прокурори Криворізької центральної окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох місцевих мешканців за фактами розбещення, зґвалтування малолітніх дітей, виготовлення дитячої порнографії та примушування малолітньої до її створення (ч. 4, 6 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 301-1 КК України).

Розслідуванням встановлено, що мати разом із співмешканцем, перебуваючи за місцем проживання, розбещували 1-річну доньку.

Крім цього, жінка неодноразово ґвалтувала іншу свою 2-річну доньку.

Вказані неправомірні дії вона фіксувала на мобільний телефон, примушуючи малолітню до участі у створенні відео порнографічного характеру.

Троє дітей жінки вилучені з небезпечного середовища та влаштовані у дитячий будинок сімейного типу.

Наразі обвинувачені перебувають під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими слідчого відділу Криворізького районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1162