Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпрі правоохоронці затримали наркоділка та попередили розповсюдження понад 100 закладок на території міста (ФОТО)

За процесуального керівництва Центральної окружної прокуратури міста Дніпра повідомлено про підозру місцевому мешканцю за фактом незаконного придбання, зберігання психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту (ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, підозрюваний налагодив мережу збуту наркотичних засобів та психотропних речовин на території м. Дніпра. Чоловік закуповував канабіс, метамфетамін оптовими партіями.

У подальшому розфасовував за місцем мешкання у сліп-пакети.

Чоловік збував «товар» шляхом так званих «закладок» за допомогою Телеграм-крамниці, а також під час особистих зустрічей з перевіреними покупцями.

На день він обробляв щонайменше 170 замовлень. Оплату приймав на криптогаманець.

Після цього підозрюваний надсилав покупцям геолокацію та фотознімки місць схованих «закладок».

Правоохоронці затримали наркоділка у порядку ст. 208 КПК України.

Під час проведення обшуку за місцем проживання чоловіка було вилучено сліп-пакети із метамфетаміном та канабісом, мобільні телефони, банківські картки, гроші, чорнові записи.

У результаті проведення слідчих дій було виявлено онлайн-карту з місцезнаходженням наркотиків. Правоохоронці вилучили понад 100 схованих закладок.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

кількість переглядів: 430