Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині припинено діяльність п’яти підпільних гральних закладів – підозрюються семеро учасників організованої групи (ФОТО)

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру сімом учасникам організованої групи за фактом організації та функціонування проведення азартних ігор в мережі Інтернет (ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, підозрювані семеро мешканок м. Кам’янське, організували діяльність незаконних гральних закладів. Вони забезпечували роботу п’яти підпільних «інтернет-казино» на території міста.

Жінки налагодили систему безпеки, бухгалтерський та складський облік. Гравці отримували доступ лише за попереднім дзвінком адміністратору.

У ході проведення санкціонованих обшуків у приміщеннях гральних закладів правоохоронцями вилучено понад 40 одиниць комп’ютерної техніки – ноутбуки, монітори, системні блоки, сервери, мобільні телефони, чорнові записи, грошові кошти та банківські картки.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Заходи з викриття протиправної діяльності проводили прокурори зі співробітниками УСР області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 402